Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Profit og Gesture skriver kontrakt med Seoul Dynasty

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch benytter seg av en franchising-modell, som betyr at selve tempoet og strukturen er inndelt etter sesonger, hvor de diverse lagene konstant konkurrere. Det ender så i en heseblesende finale, og så er det pause til en ny sesong begynner. I pausen foregår det mange rotasjoner, avskjeder og nye rekrutteringer.

Det er sistnevnte vi snakker om nå, for laget Seouls Dynasty har nemlig avslørt via Twitter at de har skrevet kontrakt med to helt nye spillere, nemlig Junyoung 'Profit' Park og Jaehui 'Gesture' Hong,, som begge kommer fra Sesong 1-vinnerne hos London Spitfire.

Begge spillerne ledet Spitfire til seier i 2018.

Overwatch
Photo: Seoul Dynasty

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content