Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Projekt Evil avslører deres nye Call of Duty-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportorganisasjonen Projekt Evil har avslørt hvem det er som utgjør deres nye Call of Duty-lag, og det består av fire spillere fra eRa Eternity og en fra eRa Gaming. Projekt Evil-sjefen Jeff M. sier følgende til Dot Esports:

"They are a great bunch of guys and hard workers. I believe that after discussion, they realized we had the same drive and vision as they do."

Senere i år starter CWL Championship i Orlando, og det er nok målet for det nye laget. De kjenner hverandre godt fra før av, og det er som regel en god ting. Tror du de kan ha suksess?

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Projekt Evil

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content