Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

Prøv Dragon's Dogma-demoen

Xbox 360-versjonen er ute nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er spent på Dragon's Dogma bør du fyre opp Xbox 360-konsollen din ved første anledning. Nå kan du nemlig laste ned en spillbar demo av Capcoms ambisøse rollespill.

I demoen får vi valget mellom to klasser, Fighter eller Strider, som kan brukes til å gjennomføre to ulike oppdrag. Demostørrelsen er på hele 1,5GB, og vi krysser fingrene for at dette gjenspeiler omfanget av demoen.

Playstation 3-versjonen av demoen ser ikke ut til å ha blitt lagt ut enda, men etter planen skulle begge versjoner bli offentliggjort i morgen den 25. april.

Selve spillet slippes på sin side den 25. mai.

Dragon's Dogma

Relaterte tekster

Dragon's Dogma: Dark ArisenScore

Dragon's Dogma: Dark Arisen

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Jeg spente på meg sverdbeltet, slang kappen over skulderen og satte meg ned med utvidelsen Dragon's Dogma: Dark Arisen...

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Capcom er fulle av gode ideer, men klarer de å omsette? Vi har satt karakter på Deres nyeste rollespillprosjekt...Loading next content