Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Prøv Fallout 4 gratis på PC og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fallout 4 har solgt ganske bra siden det ble lansert i 2015, men det er fortsatt mange som sitter på gjerdet. Nå får disse en sjanse til å prøve spillet helt gratis.

Bethesda har nemlig annonsert at Xbox Live Gold-medlemmer og PC-spillere kan prøve spillet, inkludert mod-ene, helt gratis denne helgen. Xbox-spillere kan laste det ned allerede nå, mens PC-spillerene må vente til klokken sju i kveld. Disse prøveperiodene vil avsluttes henholdsvis klokken ni mandag morgen, og ti søndag kveld.

Om du liker det du har prøvd er det verd å nevne at både PC-, PS4-, og Xbox One-utgavene også vil være på tilbud hele helgen.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...

4
Fallout 4-hunden Dogmeat er død

Fallout 4-hunden Dogmeat er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hunden Dogmeat har vært en viktig og nærmest ikonisk del av Fallout-serien siden det første spillet, og Fallout 4 sin mer realistiske variant var intet unntak. Derfor...

Bethesda hinter til et nytt Fallout

Bethesda hinter til et nytt Fallout

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bethesda har de siste årene blitt kjente for å gi oss hint og ertende meldinger om kommende spillannonseringer. I år har vi allerede sett hint til en Prey-utvidelse og...Loading next content