Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Prøv Lawbreakers gratis på PC i helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent sliter Lawbreakers med antall spillere, i alle fall på PC. Boss Key Productions har allerede sagt at de håper å rette på dette med å slippe mye mer innhold i tiden fremover, men de har andre planer også.

Denne kommende helgen vil de for eksempel la PC-spillere prøve spillet helt gratis. Det blir nemlig mulig å teste ut spillet på Steam fra den 28. september og ut den 2. oktober. Spillet vil også være på tilbud i samme periode, og velger du å kjøpe det etter prøveperioden vil du selvsagt fortsette der du slapp.

Vil du prøve å bryte tyngdekraften i helgen?

HQ
Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content