Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable: The Journey

Prøvespill Fable: The Journey

Fyr opp Kinect og last ned demoen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter utrolig gode salgstall det første halve året har etterspørselen etter Microsofts Kinect-sensor falt dramatisk med tiden. Kritikerne har primært pekt på to årsaker til dette. Sensoren er ikke like presis som man hadde håpet, og de virkelig gode spillene har uteblitt.

Likevel satser Microsoft tungt på bevegelseskontroll, og i spissen for satsningen finner vi Lionhead Studios og deres Kinect-eventyr Fable: The Journey.

Som navnet antyder vil historien utspille seg i kongeriket Albion, som vi kjenner fra de tidligere Fable-spillene. Der man tidligere har satset på rollespill og utforskning har man imidlertid denne gangen satset på en mer strømlinjeformet opplevelse, da spillet vil fungere som en skinneskyter.

Det skal nevnes at vi har sett slike skinneskytere til Kinect tidligere, men dette er den første gangen en så rutinert utvikler står bak roret.

Hvis interessen din ble pirret har vi dessuten en god nyhet til deg. Microsoft har nemlig nå sluppet en spillbar demo av nettopp Fable: The Journey, som ligger og venter på deg på Xbox Live.

Fable: The Journey

Relaterte tekster

1
Fable: The Journey

Fable: The Journey

FORSPILL. Skrevet av Christian Gaca - GR DE

Lionhead Studios går nye veier med Fable: The Journey, og bytter ut håndkontrolleren med Kinect. Vi har sjekket om kontrollskiftet er vellykket...Loading next content