Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

PS3-bonus i Saints Row 3

Gratis tilgang til Saints Row 2 i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter litt frem og tilbake ser det nå ut som Playstation 3-spillere som skaffer seg Saints Row. The Third kan vente seg en liten bonus i tiden som kommer.

Som meldt av den amerikanske Playstation-bloggen inneholder nemlig PS3-versjonen av spillet en online pass-kode som i tillegg til å åpne nettfunksjonene vil la brukerne gratis laste ned forgjengeren Saints Row 2.

Foreløpig har dette bare blitt bekreftet for USA, og THQ ønsker ikke å kommentere hvorvidt en liknende ordning er planlagt for Europa. Det hindrer oss likevel ikke i å krysse fingrene.

Saints Row: The Third

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...Loading next content