Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

PSG Esports og Talon holder sammen de neste tre årene

Paret vil fortsette sin innsats for å nå toppen av konkurrerende League of Legends.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PSG.Talon er en av de største e-sportsorganisasjonene som opererer i det konkurrerende League of Legends konkurranserommet. Organisasjonen, som er et samarbeid mellom den franske fotballklubben Paris Saint-Germain og e-sportlaget Talon, har forsøkt å nå toppen av LoL i årevis, og selv om den har slitt med å gjøre et innhugg i den årlige World Championship, har de to forpliktet seg til hverandre og denne innsatsen.

Som kunngjort i et blogginnlegg, blir vi fortalt at PSG Esports og Talon vil holde sammen de neste tre årene, og at i tillegg til å støtte PSG.Talon-teamet, vil paret delta i Pacific Championship Series over hele Asia med et team kjent som PSG Esports.

"Å samarbeide med en klubb som PSG betyr å ta spillet vårt til nye høyder," sa Sean Zhang, administrerende direktør i Talon Esports. "Vi er glade for de neste tre årene og ser frem til suksessen vi kan skape sammen."

Paret vil også fortsette å søke etter nye kommersielle partnerskap og utvide sin innsats i innholdsskapingsområdet.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content