Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

PSG.LGD + EPOS = Sant

PSG.LGD har inngått samarbeid med danske EPOS som ny lydpartner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Paris Saint-Germain er et kjent navn for mange. De er nok aller mest kjent som laget som springer rundt på gressmatten og sparker en ball mellom seg med spillere som Neymar Jr, Lionel Messi og Kylian Mbappé, men de er også store på Esport, og nå har deres DOTA 2-lag PSG.LGD inngått partnerskap med danske EPOS som offisiell lydpartner.

Jie Pan (Ruru), LGD Gaming CEO uttaler at de ser svært glade for at EPOS er blitt en del av PSG.LGD-familien. Han sier videre at de har stor tro på at de kan skape fantastiske muligheter og oppnå store ting sammen.

Også Maja Sand-Grimnitz, direktør for global markedsføring i EPOS ser frem mot samarbeidet.
«Vi har en spennende reise foran oss, og EPOS har stor tro på at våre lydprodukter kan hjelpe spillerne på veien mot å oppnå tittelen som det beste laget i verden under The International i 2022.»

PSG.LGD er nemlig regnet som et av de beste DOTA 2-lagene i Kina, og så sent som i 2021 tok de seg til finalen i nevnte The International, som er et globalt event. Også i 2018 tok de seg til finalen, men nå sikter de seg inn på seier med EPOS på laget.

Paris Saint-Germain regnes som en av pionerene innenfor Esport, og allerede i 2016 lanserte de sin egen Esports-divisjon. De har internasjonale lag i League of Legends (PSG.Talon), DOTA 2 (PSG.LGD), Arena of Valor, Brawl Stars og FIFA. Dette gjør de til en av de fremste europeiske multisportsklubbene innenfor Esport.

EPOS på sin side er kanskje ukjent for noen, men de aller fleste har hørt om Sennheiser. EPOS er basert på det tidligere vellykkede fellesforetaket mellom lydspesialisten Sennheiser og Demant-konsernet, som er verdensledende innen lyd- og hørselsteknologi.

Vi i Gamereactor tester i disse dager ut et par av headsetene fra EPOS for å gi deg et innblikk i kvaliteten på disse. Det er med andre ord bare å følge med her fremover.

PSG.LGD + EPOS = Sant
PSG.LGD kommer til å bruke H6PRO Closed Acoustic Gaming Headset fra nå av. Dette er ett av headsetene vi skal teste i tiden fremover.


Loading next content