Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Quake Champions

Quake Champions sikter mot 1v1 innen esport

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Quake Champions er navnet på det kommende skytespillet fra Id Software og Bethesda, og det gjenoppliver serien som var kjent for flerspillergalskap på 90-tallet. Vi slo av en prat med studiosjef Tim Willits på PAX East sist helg, og vi spurte hvordan de så for seg satsingen på esport.

"Vi har allerede en fot innenfor siden dette er Quake, og mange av de som konkurrerer aktivt innen esport elsker å spille Quake. Vi har hatt mange møter med profesjonelle spillere bak lukkede dører, og vi har gjort mange endringer basert på tilbakemeldingene."

Vi spurte også om det var en eller flere moduser som var spesielt godt egnet for esport, og Willits trakk frem 1v1:

"Quake har noe som er ganske spesielt, og det er markedes beste én-mot-én. Lagmodusene er også gode, men det er i 1v1 vi passer ekstra godt inn."

Tror du denne modusen er en interessant nisje for spillere og publikum?

Se forresten hele intervjuet her:

HQ
Quake Champions

Relaterte tekster

0
Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga fant QuakeCon sted, arrangementet til Bethesda hvor de snakker om kommende spill (blant annet Doom Eternal og Rage 2), og arrangerer turnering i Quake Champions....Loading next content