Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Quantic Dream dropper PlayStation-eksklusiver

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden både Heavy Rain, Beyond: Two Souls og Detroit: Become Human alle er PlayStation-eksklusiver har det gått fjorten år siden Quantic Dream ga ut et spill på andre plattformer. Nå er dog tiden inne for å prøve lykken utenfor PlayStation-familien igjen.

Det franske studioet kan fortelle at gigantselskapet NetEase (de samme som la inn en stor sum i Bungie for en stund siden) har investert såpass mye i dem at det har fått et lite eierskap i selskapet. Dette gir utviklerne god nok finansiering til å strekke på beina når neste generasjon med konsoller ankommer. NetEase gjør det nemlig klart at denne investeringen er ment for utviklingen av nestegenerasjonsspill, mens Quantic Dream sier at tiden er inne for å slippe spill på både PlayStation og andre plattformer igjen. Dermed er det slutt på å se det jeg regner med forblir meget historiefokuserte spill fra studioet utelukkende på Sonys konsoller fremover.

Detroit: Become Human

Relaterte tekster

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva skjer hvis roboter trosser sin programmering og utvikler fri vilje og selvbevissthet? Det er noe av tematikken som berøres i Detroit: Become Human.Loading next content