Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Qudans vant Tekken World Tour-finalen

We have a full recap of the playoffs onwards.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mange intense kamper gjennom helgen var det i går tid for sluttspillet i Tekken World Tour, og det ble ikke akkurat mindre intenst der.

Den første kampen var mellom Evo-mesteren JDCR og Qudans, hvor førstnevnte var storfavoritt etter imponerende prestasjoner i gruppespillet. Det viste seg uansett å bli ekstremt jevnt, og de to måtte ut i en siste runde for å avgjøre det hele. Der var det overraskende nok Qudans som vant en ganske følelsesladet seier.

Dermed var det den koreanske landsmannen Saint som skulle i kamp mot Europa sitt siste håp; Tissuemon. Også denne kampen ble meget jevn, og hver runde fikk begge parter ned til minimalt med helse. Uheldigvis var det italieneren som gikk tapende ut av begge disse tilfellene, og måtte dermed se seg slått 2-0.

Saint fikk med det mulighet til å hevne lagkameraten JDCR sitt tap da han møtte Qudans i en utrolig kamp i neste runde. Qudans vant den første omgangen, men Saints kom med et skikkelig comeback i andre runde. Dette sjokkerte tydeligvis Qudans, for deretter vant Saint de to neste omgangen. Etter seieren over Evo-mesteren måtte altså Qudans ned til taperkampene.

Der måtte han sannelig møte JDCR igjen etter at sistnevnte hadde beseiret Tissuemon i tapersemifinalen. Dette ble en ny tett affære mellom de to. Greit nok, det hele startet ekstremt bra for Qudans med en perfekt seier, men det tok ikke lang tid før stillingen var 2-2. Da tok Qudans seg sammen, og vant første kamp. Med det bestemte JDCR seg for å endelig høre på ropene fra fansen, og skiftet over til å bruke Heihachi. Et lite øyeblikk kunne det virke som om dette hadde fungert, men det varte ikke lenge. JDCR måtte med det forlate salen til stående applaus.

Den store finalen bydde derfor på et nytt gjensyn for Qudans med at han atter en gang måtte bryne seg på Saint. Begge spilllerne bærte preg av dette, og startet veldig defensivt. Qudans hadde uansett hevnlysten på sin side, og vant første kamp 3-2. Deretter viste Saint hvorfor han vant forrige gang, og slo til med en seier i andre kamp. Mange trodde da at seieren var i boks, men Qudans ville ikke gi opp, og vant tredje kamp 3-0. Dermed ble alt nullstilt.

Eller, alt utenom Qudans sitt ønske om hevn. Han tok nemlig en perfekt seier i første runde, og kom deretter med et skikkelig comeback i den andre. Finalens høydepunkt i den tredje runden da Qudans lå under fire sekunder før slutt. I et desperat forsøk startet han da et heseblesende angrep, og slo en KO med bare et sekund igjen på klokken. Dette satte Saint helt ut av spill, og resultatet i fjerde kamp var nesten satt fra første stund. Qudans fikk med det hevnen sin, og kunne heve trofeet.

HQ
Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content