Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Rapport: Fallout 4 blir stadig mer populært etter hvert som TV-serien nærmer seg

Siden den siste traileren ble sluppet, har antallet Fallout 4 -spillere på Xbox økt med 33 %.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den kommende Fallout-serien på Amazon Prime så lovende ut helt fra de første lekkede opptakene fra settet, og etter hvert som vi har fått både offisielle bilder og trailere, har hypen vokst enda mer. Og dette gjenspeiles tydeligvis også i spillverdenen.

En ny rapport fra TrueAchievements, basert på data fra 2,4 millioner Xbox-kontoer, viser at Fallout 4 har fått et kraftig oppsving i det siste. Siden den siste traileren ble sluppet 7. mars har antallet spillere som ønsker å besøke Bethesdas radioaktive ødemark økt med 33 %. Det er nå igjen en av de 40 mest spilte titlene på Xbox, ni år etter den første utgivelsen. Fallout 76 har også hatt en økning, om enn en mindre økning på rundt 6 %.

Vi sjekket situasjonen på Steam (via SteamDB) og kan bare konkludere med at det er en viss økning der også, om enn noe mindre. Fire dager etter at traileren ble sluppet, ble det registrert det høyeste antallet samtidige spillere på Fallout 4 siden august 2023.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content