Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Rapport: Riot Games skal være vertskap for et tredje internasjonalt League of Legends -arrangement i 2025

Etter år med bare to, MSI og Worlds.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens det er en hel rekke forskjellige regionale ligaer for League of Legends over hele verden, er det bare to internasjonale arrangementer som finner sted i det konkurransedyktige kalenderåret. Disse er, og har stort sett alltid vært, Mid-Season Invitational (i midten av sesongen) og premier World Championship på slutten av året. Det ser imidlertid ut til at dette kan komme til å endre seg i fremtiden.

Sheep Esports, som har en track record for å dekke rosterbevegelser i det konkurransedyktige League of Legends rommet før de offisielt blir kunngjort, har publisert en rapport som hevder at Riot Games vil introdusere en tredje internasjonal turnering til konkurransekalenderen fra 2025 og fremover.

Det bemerkes at arrangementet vil finne sted mellom sesongene Winter og Spring, noe som betyr at det faktisk vil være den første internasjonale turneringen i sesongen, og ta den rollen fra MSI. Plasseringen og formatet for arrangementet er ennå ikke avslørt, men det er nevnt at minst ett lag fra hver større region (i det minste LEC, LCK, LCS, LPL) vil bli invitert til å delta og kjempe det ut.

Hvis dette til slutt blir oppfylt, nevnes det at vi kan se hendelser som er planlagt etter dette for å bli presset litt tilbake, noe som betyr at den konkurransedyktige LoL-sesongen kan bli utvidet eller justert for å gi plass til en annen stor internasjonal turnering.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content