Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Rascal slutter seg offisielt til Philadelphia Fusion

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man må virkelig si at denne tiden mellom sesonger i Overwatch League har vært ganske travel for stort sett alle store lag, som skifter ut spillere på kryss og tvers. Nå, innen den offisielle sesongstarten, har Philadelphia Fusion nylig signert en ny spiller.

Laget har offisielt bekreftet at tidligere San Francisco Shock-stjerne, og dobbelt League-vinner, Dong-jun "Rascal" Kim, er lagets nye front.

Rascal er inntil videre en av de mest suksessfulle spillerne i ligaen, så det er uten tvil en ganske stor kontrakt som er blitt skrevet.

Overwatch
Philadelphia Fusion

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content