Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart dominerer de britiske salgslistene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan noen ganger være vanskelig å sammenlikne salgstall mellom spill, da ikke alle utgivere opplyser disse, og det samme gjelder for øvrig de mange plattformene som spillet kommer på. Derfor blir den britiske salgslisten (over fysiske spill) ofte brukt som en slags indikator, og her hadde Ratchet & Clank: Rift Apart enda en forrykende uke, skriver Gamesindustry.biz..

Etter ikke overraskende å ha dominert det fysiske spillsalget i lanseringsuken, så solgte spillet faktisk 2% mer uken etter lansering. Det er sjeldent, da forhåndsbestillinger vanligvis sikrer at den første uken er den mest innbringende.

Det var ikke stor endringer i de øvrige topp 10, men det evig populære FIFA 21 ble slått av Minecraft og røk ned på en tredjeplass på tross av at den kommende EM-finalen er med på å drive salget.

Du kan se topp 10 nedenfor:


  1. Ratchet & Clank: Rift Apart (1)

  2. Minecraft Dungeons

  3. FIFA 21

  4. Mario Kart 8: Deluxe

  5. Resident Evil: Village

  6. Animal Crossing: New Horizons

  7. Spider-Man: Miles Morales

  8. Minecraft (Switch)

  9. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  10. Grand Theft Auto 5

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterte tekster

0
Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vis slekt og venner hvor pent et spill kan bli på PlayStation 5 mens du har det gøy med en sjarmerende historie, fantasifulle våpen og en variasjon få lignende spill kan skryte av.Loading next content