Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Ratchet & Clank Trilogy

Ratchet & Clank Trilogy

Ratchet & Clank slenger seg på HD-relanseringstoget med de tre første spillene i serien. Vi har satt karakter på samlingen...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er uten tvil Ratchet som er favoritten når det kommer til Sony-ekslusive figurer. Spillene har alltid kombinert innbydende, fargerike verdener med vanedannende action, vanvittige våpen og en konstant trang til å utforske neste brett eller oppgragere plasmageværet nok en gang.

Da det først ble klart at en HD-samling var på vei hoppet jeg nesten av stolen, helt til jeg kom til å huske hvordan tidligere HD-samlinger til Playstation 3 ikke akkurat har vært noe å glede seg over. De har ofte blitt hastet ut på markedet, og Jak & Daxter HD Collection for eksempel, var stappet med klassiske spill, men utvikleren kunne brukt mye mer tid på nyversjonen.

Ratchet & Clank Trilogy
Endelig fikk Ratchet sitt eget Bat-Signal. Dessverre er ikke Ratchetmobilen ferdig enda.

I Ratchet & Clank Trilogy får vi det vi forventer, og ikke stort mer. Joda, støtte for 3D er småkult, men dette er noe jeg pleier å teste i et par sekunder før jeg skrur det av igjen. Nedskalert bildeoppdatering og hodepine er ikke ting jeg er spesielt glad i. Støtte for Trohpies og 60 bilder i sekundet er positivt, men jeg savner ekstra innhold i form av dokumenter og konsepttegninger.

Dette er en annonse:

Samlingen består av Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2: Locked & Loaded og Ratched & Clank: Up Your Arsenal. Disse tre anses å være de beste spillene i serien, men nå er det merkbart at de begynner å dra på åra. Spesielt det første spillet har en del begrensninger. Ratchet kan for eksempel ikke gå sidelengs, og det føles som om Insomniac ikke helt hadde bestemt seg for i hvilken retning de ønsket å ta serien.

Ratchet & Clank Trilogy
Det blir litt feil å skulle definere Ratchet & Clank som plattformspill, da du tilbringer mesteparten av tiden med å meie ned fiender med diverse skytevåpen.

Locked & Loaded har bedre fokus. Her får jeg oppgradere våpnene mine, spille flere minispill og nyte en historie som både er morsommere skrevet og bedre fortalt. Jeg storkoser meg i det jeg farter rundt i Bogon-galaksen med min oppgraderte Lava Gun, eller når jeg begir meg ut på sideoppdrag som de storslåtte arenakampene.

Best i serien er dog Up Your Arsenal, og det er her alle elementene begynte å falle på plass. Godt brettdesign, enda dypere system for oppgradering av våpen, den nye superskurken Dr. Nefarious og til og med flerspiller gjorde nummer tre i serien best.

Dette er en annonse:

Spillene var allerede vakre i Playstation 2-dagene, både teknisk og når det kommer til design, og foruten noen litt kjedelige bakketeksturer ser spillet veldig moderne ut. Dessverre har utvikleren valgt å la filmsekvensene ligge, noe som betyr at disse fortsatt kjører i SD-oppløsning. Skuffende.

Til tross for en del småproblemer er Ratchet & Clank Trilogy en sjarmerende og fullpakket utgivelse, og den største ulempen er egentlig at spillet ikke også slippes til Playstation Vita i tillegg til Playstation 3-utgaven.

Ratchet & Clank Trilogy
Ratchet & Clank Trilogy
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Sjarmerende, humoristisk, mye innhold.
-
Begynner å dra på åra, lav oppløsning på filmsnuttene.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

9
Ratchet & Clank TrilogyScore

Ratchet & Clank Trilogy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Ratchet & Clank slenger seg på HD-relanseringstoget med de tre første spillene i serien. Vi har satt karakter på samlingen...

8
Ratchet & Clank blir film

Ratchet & Clank blir film

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle dere som har ønsket å få se Ratchet og hans mekaniske venn i en spillefilm, skal endelig få ønsket deres oppfylt...Loading next content