Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Razer Hydra - Bevegelseskontroller til PC-spillere

Dedikerte PC-spillere kan også hive seg på bevegelseskontroller-bølgen for alvor når Razer nå annonserer at deres Hydra endelig er klar for markedet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Konsollmarkedet har Wii, Move og Kinect. Det har lenge ryktes at Kinect vil hackes for PC-bruk, men først kommer altså Razer Hydra ser det ut til.

HQ

Hydra ser riktignok ikke ut til å bli full kroppslig aktivisering på samme måte som konsollene, men det er likevel den samme bølgen som følges. Razer Hydra er utviklet i samarbeid med Sixense og benytter magnetfelter som skal tillate sporing ned til én millimeter og én grad nøyaktighet i alle tredimensjonale retninger. Hydra benytter seg av to kontrollere som brukes sammen, én i hver hånd. Med unntak av enkelte enklere spill der bare én kontroller trengs, er det altså ikke åpnet for noe særlig lokal co-op, da to Hydra-enheter nær hverandre vil påvirke hverandres presisjon.

Magnetfeltet skal likevel ikke skape noen problemer for omgivelsene eller bankkort.

Razer har slått seg sammen med Valve om å tilby kontrolleren sammen med Portal 2-spillet, samt at de har utviklet seksegne nivåer i Portal 2 som kun vil være mulig å nedlaste, og å spille, dersom man har Razer Hydra. 125 spill skal alt være mulige å styre med Razer Hydra-kontrolleren, deriblant Crysis 2, Bulletstorm, Call of Duty: Black Ops, Left 4 Dead 2 og Civilization V. Etterhvert vil Razer også slippe programvare som gjør det mulig å selv tilpasse Hydra til spill.

Razer Hydra vil kunne forhåndsbestilles i mai, og blir tilgjengelig fra juni. Prisen for forhåndsbestilling er 139 euro fra Razers nettsider med Portal 2 inkludert i pakken.

Dette er en annonse:
Razer Hydra
Razer Hydra

Relaterte teksterLoading next content