Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Razer Switchblade

Razers håndholdte revolusjon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den virkelig store nyheten under årets CES har vært Razer Switchblade, en blanding av håndholdt datamaskin og laptop som skal gi den fulle opplevelsen av mus og tastatur i et ekstremt mobilt format i følge Razer. Revolusjonen er en slags laptop med syv tommers berøringsfølsom skjerm som støtter multitouch og et dynamisk tastatur, ikke ulikt det som pryder det svært eksklusive og velkjente Optimus Maximus tastaturet. Ved bruk av Razers egen software, og nedlastede eller egenutviklede profiler for hvert enkelt spill skifter tastaturets ikoner og funksjoner etter spillets progresjon. Hver eneste tast er en programmerbar macro-tast.

Med Intels Atom prosessor under panseret skal enheten kunne kjøre spill som World of Warcraft og spill fra alle sjangre. Enhetens fortrinn er i følge Razer at den gir en fullverdig opplevese av mus og tastatur i en så mobil formfaktor. I tillegg til berøringsskjermen er enheten også utstyrt med USB3.0 slik at du kan koble til en skikkelig gaming-mus, dersom du ikke skulle være enig i at berøringsskjermen veier opp for presisjonen og hastigheten til en spillmus. Øvrige kontakter er Mini-HDMI og kontakter for å koble til høretelefoner og mikrofon. Den har både WiFi og 3G.

Enheten kjører ifølge Razer Windows 7. Så grensesnittet vil være godt kjent for de fleste. Windows 7 har dog ikke et grensesnitt som er tilpasset multitouch eller egner seg spesielt godt for berøringsskjermer, noe Razer forhåpentlig har tenkt på.

Enheten ble utviklet av et team av ingeniører som tidligere har jobbet med lignende teknologi for selskaper som Apple, Dell og HP. De jobbet sammen med Intel i hemmelighet med å utvikle enheten fra grunnen av.

Razer Switchblade
Dette er en annonse:

Den fysiske størrelsen på Razer Switchblade er 172mm x 115mm x 25 mm med en skjerm på 7 tommer. En konseptvideo finnes på Youtube her.

Razer Switchblade er kun et konsept, og ikke et produkt med utsikter for konsumentmarkedet. Det kan derimot være at vi vil se produkter fra Razer basert på dette konseptet en gang i fremtiden. Så spørs det hvordan Razer klarer overgangen til salg av datamaskiner.

Razer Switchblade
Razer Switchblade
Dette er en annonse:
Razer Switchblade
Razer Switchblade
Razer Switchblade
Razer Switchblade
Razer Switchblade

Relaterte teksterLoading next content