Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Reatz forlater AGO

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

AGO har annonsert at deres CS:GO-lag nå mangler en spiller da Pawel "reatz" Jańczak har forlatt laget etter at kontrakten har gått ut.

Den polske spilleren har vært på laget siden januar i år og har støttet laget i konkurranser som Snow Sweet Snow Two i mars og ESEA Premier Europe Season 37 i juni. Den 26 år gamle spilleren har vært aktiv i den profesjonelle verden av CS:GO siden 2014 og i løpet av årene har han spilt for lag som Illuminar Gaming og Pride Gaming.

AGO har ennå ikke annonsert hvem som erstatter Reatz, men trolig vil Eryk "leman" Kocęba ta hans plass ettersom han til tider har spilt med AGO som erstatter for Reatz før.

Counter-Strike: Global Offensive

Takk, Dot Esports

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content