Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Cocoon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   Rebels Gaming blir med i den spanske League of Legends Superliga

   Esportsorganisasjonen grunnlagt av Manchester United-keeper David De Gea har blitt ønsket velkommen inn i den regionale ligaen.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Rebels Gaming, den spanske esportsorganisasjonen grunnlagt av Manchester United-keeper David De Gea, har kunngjort at den blir med i League of Legends spanske regionale liga, Superligaen i 2023.

   Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at laget vil ta over plassen fra G2 Arctic, som nylig forlot ligaen. Dette kommer også etter at Rebels har brukt en stund på å konkurrere i den iberiske cupen for League of Legends.

   – Vi er glade for at Rebels Gaming blir med i League of Legends Superliga. Det er et viktig steg for klubbens strategi, sier De Gea. Vi var allerede i den største regionale ligaen, og å være en del av League of Legends var et naturlig steg for klubben. Vi kommer for å jobbe hardt og gjøre oss fortjent til en plass på scenen.»

   Når det gjelder hvem Rebels Gaming vil møte i Superligaen neste år, er de andre organisasjonene; Giants, Movistar Riders, UCAM Tokiers, Barca eSports, Fnatic TQ, Heretics, Finetwork KOI, Bisons Eclub og Guasones.

   League of Legends

   Relaterte tekster   Loading next content