Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

Red Bull konkurrerte om å bli Storbritannias første store Fortnite-arrangement

Turneringen vil bli avholdt i juni og vil se verdens beste Fortnite spillere på vei til Skottland for et skudd på ære.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Red Bull vil være vertskap for Storbritannias første store Fortnite-arrangement i sommer, når Red Bull Contested-turneringen finner sted i Skottland i juni. Når du ser de beste Fortnite-spillerne fra hele verden på vei til McEwan Hall i Edinburgh, vil dette arrangementet være en Fortnite-byggeturnering og vil alle finne sted på en dag: 10. juni.

Vi blir fortalt i pressemeldingen at arrangementet vil inneholde et unikt soloformat som strekker seg over åtte runder, men har en vri på det tradisjonelle poengsystemet, da de fire siste rundene vil være verdt dobbelt så mange poeng som vanlig.

Når det gjelder hvem som vil være til stede, blir vi fortalt at forskjellige store navn i den konkurrerende Fortnite-scenen vil være der, inkludert Martin "MrSavage" Foss Andersen, Harry "Veno" Pearson, Thomas "Th0masHD" Høxbro Davidsen, Jaden "Wolfiez" Ashman og Zachariah 'Pinq' Siddall, sammen med en samling andre navn.

Vi blir fortalt at amatørspillere fra Storbritannia og EU kan kvalifisere seg til arrangementet ved å delta i åpne online-kvalifiseringer som holdes 20. og 21. mai, og at billetter til fans som ønsker å delta, vil bli solgt fra 10. april.

Når det gjelder hvor arrangementet skal sendes, vil du kunne fange det på Red Bull's Twitch- og YouTube-kanaler.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content