Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 får snart DLSS-støtte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sødekte skoger, innsjøer badet i måneskinn og tørre ørkener. Red Dead Redemption 2 inneholder noen av spillverdenens vakreste og mest varierte landskap, og snart vil PC-versjonen av Rockstars cowboy-spill se enda bedre ut.

Som del av den kommende innholdsoppdateringen til Red Dead: Online tilføyes støtte for NVIDIAs DLSS til Windows-brukere med et kompatibelt NVIDIA GeForce RTX-grafikkort.

DLSS står for Deep Learning Super Sampling og er en AI-teknologi som ved hjelp av dedikerte Tensor AI-kjerner i NVIDIAs kort øker den grafiske ytelsesevnen. Ifølge Rockstar vil støtten booste bildeoppdateringen og generere skarpere bilder.

Utover PC er Red Dead Redemption 2 også tilgjengelig på Xbox One, PS4 og Google Stadia. Rockstar har enda ikke bekreftet noen planer for en dedikert versjon til de nye konsollene.

Red Dead Redemption 2

Relaterte teksterLoading next content