Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Faction Guerrilla

Red Faction: Guerilla-innhold

Demons of the Badlands er klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du ferdig med Red Faction: Guerilla og savner noe mer å gjøre på den røde ørkenplaneten kan det kanskje friste med Volitions første nedlastingspakke til spillet kalt Demons of the Badlands.

Utvidelsen er en forløper til hovedspillet der du skal besøke Mariner Valley der Marauder-folket en gang levde men som nå blir styrt med jernhånd av EDF. Utvidelsen inneholder blant annet syv nye våpen og tre nye kjøretøy, pluss ti achievements.

Pakken er foreløpig kun lansert på Xbox 360, der den koster 800 Microsoft-poeng. Bildene under er fra selve spillet, ikke utvidelsen.

Red Faction Guerrilla
Red Faction Guerrilla
Red Faction Guerrilla

Relaterte tekster

Red Faction GuerrillaScore

Red Faction Guerrilla

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Adrian Berg har tatt turen til Mars for å sprenge bygninger og kjempe mot etablissementet i Red Faction: Guerilla.

8
Red Faction Guerrilla

Red Faction Guerrilla

FORSPILL. Skrevet av Daniel Guanio

Ødeleggelse og enda mer ødeleggelse. Red Faction Guerrilla bygger videre på det serien er kjent for; muligheten til å skyte Mars til en haug gråstein. Eller. Rødstein blir det vel...Loading next content