Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall raskt oppsummert i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være suksessen til Deathloop har enda flere fått se hvor flinke utviklerne i Arkane er, så mange ble spente da Arkane Austin avduket Redfall sommeren 2021. "Problemet" var bare at mange trodde dette blir et Left 4 Dead-lignende spill hvor man skal slakte horder av vampyrer på bestemte baner. Noe av dette ble oppklart da spillet fikk æren av å starte årets Xbox + Bethesda Showcase med en omfattende gameplaypresentasjon. For å fjerne all tvil har vi nå fått enda en trailer.

Dagens trailer heter enkelt nok Welcome to Redfall, og er enkelt sagt en rask oppsummering av akkurat hva Redfall er. Her snakker vi om et spill som i samme stil som utviklernes Prey, Dishonored og Deathloop er såkalt open world, bare at dette universet lar oss bruke overnaturlige våpen og egenskaper mot vampyrer mens vi samtidig jakter på enda bedre utstyr og kan tilpasse karakteren vår på ulike måter.

HQ
Redfall

Relaterte tekster

0
Skummel moro venter i Redfall-trailer

Skummel moro venter i Redfall-trailer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om det åpenbart er Starfield som er det mest etterlengtede spillet i Bethesdas nærmeste fremtid bør det nevnes at Arkane tydeligvis har tenkt å fortsette den gode...Loading next content