Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfalls historietrailer introduserer bosser

Ikke forvent mange filmatiske sekvenser, for det ser ut til at det meste av fortellingen vil bli fortalt mens du spiller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Arkane, Bethesda og Xbox har vært så opptatt med å gjenta at Redfall ikke er som Left 4 Dead, Back 4 Blood og så videre at de ikke har kunnet snakke mye om spillets historie. Det endrer seg i dag.

Vi har, som lovet, mottatt Redfalls historietrailer. Ikke at den er spesielt ulik de andre trailerne vi har sett gjennom årene, da det er klart at det meste av historien vil bli fortalt mens vi spiller. Det lar i det minste hver enkelt bestemme hvor mye tid de vil investere i det aspektet av dette vampyr- (og kultistiske)-slaktingen. Vi får se om dette er til det bedre eller verre den 2.mai.

HQ
Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content