Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfalls lanseringsoppdatering gjør spillet bedre på PC

Men Xbox Series-versjonene sliter fortsatt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Redfall er endelig ute, men selv etter mange forsinkelser har Arkanes siste tittel fått en mottakelse som i beste fall kan beskrives som lunken. En av de viktigste kritikkene som ble rapportert av anmeldere gjaldt ytelsen.

Denne klagen kan snart være en av fortiden, i det minste for PC-spillere, ettersom Redfalls første oppdatering har løst mange av de største ytelsesproblemene for mer enn noen få spillere. PC Gamer rapporterer at spillet faktisk har klart å forhindre at det blir sett på som enda en dårlig AAA PC-port takket være den første oppdateringen.

Som nevnt blir Xbox Series-versjonene av spillet fortsatt lammet for sin dårlige ytelse, så forhåpentligvis kan spillere på disse plattformene snart få en oppdatering som løser noen av problemene også.

Har du spilt Redfall ennå?

Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content