Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall-utvikler sier at de ble hånet av andre utviklere

Arkane Austins siste tittel ble lansert i forrige uke og møtte mye negativ kritikk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Redfall fikk mye kritikk fra media, og internett har også blitt oversvømmet med negative reaksjoner fra fans. Men tilsynelatende har utviklerne bak Redfall utholdt mer enn det, ettersom kolleger fra andre studioer også har hånet, og kanskje til og med gledet seg over spillets mangelfulle lansering.

I en serie meldinger på Twitter sier miljøkunstneren Sadie Boyd, som har lansert sin første tittel som en del av Arkane Austin, at Arkane Austin og spillet har blitt hånet av kolleger fra andre utviklere:


Det er en annen og mer menneskelig vinkel på det som bare kan beskrives som en katastrofe for Arkane, Bethesda og Xbox. Hvordan tror du denne typen lanseringer bør håndteres? Er hånen vel fortjent, og hvor trekker du grensen?

Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.



Loading next content