Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Legion

Regissøren bak World of Warcraft forlater serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mange år har Tom Chilton hatt stillingen som regissør for selveste World of Warcraft hos Blizzard, men nå har han besluttet at tiden er moden for nye utfordringer. Derfor skriver han på Battle.net at han trer av som leder for verdens største nettrollespill, til fordel for andre, foreløpig uspesifiserte oppgaver i selskapet.

Han skal altså forbli hos Blizzard, men Ion Hazzikostas tar over stafettpinnen hva WoW angår:

- My personal journey working on WoW as Game Director is at an end, but my journey with Blizzard isn't. I'll still be here, but will be focusing on another project within the company. However, it's with great pleasure that I announce Ion Hazzikostas will be taking my place as Game Director for World of Warcraft, kommenterer Chilton.

Hva dette nye prosjektet er vites ikke, men vi håper og tror at det er noe nytt og spennende. Og alle vet jo at Blizzard aldri slipper noe de ikke er fornøyd med.

World of Warcraft: Legion

Relaterte tekster

5
World of Warcraft: LegionScore

World of Warcraft: Legion

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Verdens største nettrollespill er som en god vin, smaken blir bare bedre og bedre med årene. Kim har kost seg med den beste utvidelsen siden Wrath of the Lich King!

0
Blizzard om Legion og fremtiden til WoW

Blizzard om Legion og fremtiden til WoW

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

World of Warcraft fikk en ny utvidelse i år, nemlig World of Warcraft: Legion. Denne har blitt tatt veldig godt imot av kritikerne, og vi er naturligvis nysgjerrige på...

0
Alt om 7.2-oppdateringen til WoW Legion

Alt om 7.2-oppdateringen til WoW Legion

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillregissøren for World of Warcraft: Legion, Ion Hazzikostas, gikk på scenen under helgens Blizzcon for å snakke om kommende oppdateringer til Legion. Det viser seg at...

1
World of Warcraft: Legion er nå oppdatert

World of Warcraft: Legion er nå oppdatert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

World of Warcraft: Legion har nå blitt oppdatert med patch 7.1. Denne legger til en rekke nyheter i tillegg til å fikse feil og gjøre justeringer. Det mest interessante...Loading next content