Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Remastere av Tony Hawk's Pro Skater 3 og 4 var på vei

Den legendariske skateboarderen bekrefter Activision Blizzard hadde startet arbeidet før Vicarious Visions ble dratt over til Diablo, Overwatch og gjengen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, altså remasterene av de to første THPS-spillene, ble en stor suksess når det kommer til både anmeldelser og salgstall for Activision Blizzard, så allerede før lansering begynte mange å snakke om oppussinger av andre spill i serien. Dessverre forsvant mye av dette håpet da utviklerne i Vicarious Visions ble en del av Blizzard-avdelingen i stedet for Activision. Enda surere blir det nå som vi vet at flere spill nesten ble en realitet også.

Andy Gentile, som faktisk hjalp til med utviklingen av Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, bestemte seg nemlig for å invitere selveste Tony Hawk til å spille remasterene på Twitch i går, og da avslørte sistnevnte at Vicarious Visions faktisk hadde planer om å pusse opp Tony Hawk's Pro Skater 3 og Tony Hawk's Pro Skater 4 også, men at disse forsvant i vinden da studioet begynte å søke etter andre typer utviklere som følge av skiftet over til Blizzard. Activision Blizzard skal likevel ha spurt andre selskaper og studioer om de hadde interessante ideer til Tony Hawk-spill, men det høres ut som om ingen var spennende nok. Den legendariske skateren sier likevel at det ikke er utenkelig med flere THPS-spill, men at han i alle fall ikke har hørt noe konkret om det enda, så vi får se hva fremtiden bringer.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Relaterte teksterLoading next content