Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations 2

Resident Evil: Revelations 1 og 2 får ekstra spill på Switch

Den kommende samlingen byr på litt retro-moro.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kunne virke som om Capcom ikke akkurat ville by på mange overraskelser da de annonserte at Resident Evil: Revelations og Resident Evil: Revelations 2 vil komme til Nintendo Switch. Da snakket de bare om HD Rumble, utnytting av bevegelsessensorer og andre ting man vel egentlig bør forvente av et Switch-spill. De hadde dog noe mer på lur også.

Nå kan de nemlig fortelle at de to spillene vil komme med et ekstra retro minispill hver også. Ghouls n' Homunculi er en slags reskin av Ghouls n' Ghosts hvor vi kontrollerer Barry Burton, mens Ghost Ship Panic handler om å skyte fallende, pikselerte figurer i førstepersons perspektiv. Du kan se hvordan begge spillene fungerer i videoene under.

De to spillene vil ikke bare by på mer moro, men også være en del av spillene sine Raid-moduser, noe som betyr at de belønner oss med BP og gull som kan brukes i ekstamodusene.

HQ
HQ
Resident Evil: Revelations 2

Relaterte teksterLoading next content