Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Respawn planlegger kanskje allerede en oppfølger til Star Wars Jedi: Survivor

Regissøren bak Cal Kestis' andre eventyr ønsker å gjøre det til en trilogi.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Star Wars Jedi: Survivor har ikke engang blitt utgitt ennå, men ting tyder allerede på at dette ikke blir det siste vi ser av Cal Kestis. Eller i det minste ønsker Star Wars Jedi: Survivors regissør Stig Asmussen å gjøre Cal Kestis' historie til en trilogi.

I en uttalelse til IGN sa Asmussen at det var planer om et andre spill allerede før utgivelsen av Star Wars Jedi: Fallen Order. "Vi snakket allerede om det andre spillet," uttalte han. " Jeg mener, ærlig talt, vi snakket utover. Og dette er samtaler som, når vi bryter denne historien med Lucasfilm, er som: 'Vel, hvor skal vi med det andre spillet?' "

Vi hadde en ganske anstendig ide om tidsrammen der vi ønsket at Survivor skulle finne sted," fortsatte Asmussen. "Hva innsatsen skulle være, hva tonen i spillet skulle være, hva Cal skulle stå opp mot, og hvordan mannskapet skulle være med på det. Og det er ideer om hva vi kan gjøre utover det også."

"Jeg har alltid ønsket å se dette som en trilogi," la han til. Selvfølgelig avhenger dette av suksessen til det kommende spillet, men hvis mottakelsen blir like bra Star Wars Jedi: Fallen Order fikk, vil Respawn ikke ha noe å bekymre seg for.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content