Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Respawns Apex Legends -team rammes av oppsigelser

Som en del av EAs omfattende nedskjæringer har medlemmer av Respawns team som jobber med Apex Legends blitt sagt opp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kjenner du til vitsen i åpningen av The Simpsons? Den der Lenny fikser et nytt "dager uten ulykker"-skilt og sklir av stigen og avslører at det nå har gått 0 dager uten ulykker. Når man rapporterer om spillbransjen, blir man som Lenny, men i stedet for ulykker snakker vi alltid om oppsigelser.

Det virker som om sjefene ikke kan få nok av folk som mister jobben, og som VGC har oppdaget, som en del av EAs større nedskjæringer, har folk som jobber med Apex Legends hos Respawn blitt sagt opp. "Etter 20 Seasons of Apex og 5 år hos Respawn nesten på dagen har jobben min blitt overflødiggjort og jeg har blitt permittert", skrev Alex Ackerman, leder for sosiale medier.

"Det er kjipt å se noen av dem jeg har jobbet med i nesten tre år nå, få sparken. Forhåpentligvis lander de på beina før eller siden", skrev nivådesigner Aaron Stump.

Med tanke på at regnskapsåret snart er over, kan det være at vi ennå ikke er gjennom det verste av permitteringene, ettersom selskapene vil ønske å øke fortjenestemarginene ytterligere.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content