Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Return to Monkey Island

Return to Monkey Island byr på nostalgisk moderne gameplay

Spillet kommer i alle fall til PC og Nintendo Switch senere i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Terrible Toybox og Devolver var relativt sparsomme med detaljer da de plutselig kunngjorde at Ron Gilbert og kompani skal lage et skikkelig Monkey Island-spill kalt Return to Monkey Island. Vi fikk ikke engang vite hva det kommer til eller noe særlig informasjon om gameplayet, men disse tingene har nå blitt rettet på.

Vi har nemlig fått den første gameplaytraileren for Return to Monkey Island, og i tillegg til å vise at det venter både gamle og nye spillbare fjes i det velkjente universet med klassisk gameplay avslører den at spillet i det minste kommer til PC og Nintendo Switch senere i år.

HQ
Return to Monkey Island

Relaterte tekster

0
Return to Monkey IslandScore

Return to Monkey Island

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hei fadderi og fadderullandei! Guybrush er tilbake, og det nyeste Monkey Island-spillet er bedre enn saltmat, søtmat, penger og gull.Loading next content