Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal er på vei til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med Horizon: Zero Dawn, God of War og Uncharted: Legacy of Thieves Collection har Sony allerede vist at de vil satse mye mer på PC fremover, og den siste har vi hørt at fokuset forsterkes ytteligere. Nå virker det som om tiden har kommet for et annet elsket spill å ta turen over fra konsoll til PC.

Steam sin database har nemlig blitt oppdatert med et ny spill som går under kodenavnet Oregon, men med referanser til Helios, Atropos, Tower of Sisyphus og litt annet er det ingen tvil om at dette dreier seg om Housemarque sitt fremragende Returnal. Dessverre er det vanskelig å si når PC-utgaven kommer, men det blir nok ikke før høsten siden Uncharted-samlingen lanseres på PC i juni om alt går som planlagt.

Returnal

Relaterte tekster

0
Returnal på PCScore

Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.Loading next content