Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal-utvikleren Housemarque vil skape Nordens mest avanserte gaming-hovedkvarter

Den etablerte utvikleren ønsker å flytte til et nytt, flott studio.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den finske utvikleren Housemarque har eksistert siden 1995, men til tross for sin lange historie er selskapet på utkikk etter en oppgradering av studioet sitt.

Som det fremgår av et nytt blogginnlegg flytter ikke Housemarque langt, ettersom de fortsatt vil holde til i Helsingfors, men de ønsker å etablere det nye stedet i den finske hovedstaden som "Nordens mest avanserte spillhovedkvarter".

Varemerkedirektør Mikael Haveri beskrev studioets visjon om et moderne arbeidssted "med funksjoner som banebrytende møterom, ordentlige lydstudioer, testområder og velværeområder skaper vi et miljø som forener nordisk følsomhet med kreativitet, med sikte på å tiltrekke oss verdens beste spillutviklere."

Dette studioet kommer ikke bare til å være fremtidsrettet. Det kommer også til å være miljøvennlig. "Vår fornyede hub vil fremme grønne initiativer og sikre en balanse mellom teknologi og omsorg for planeten", heter det i innlegget.

Returnal

Relaterte tekster

0
Returnal på PCScore

Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.Loading next content