Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Starcraft II: Wings of Liberty

Reynor er IEM Katowice 2021 Starcraft II-vinneren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skulle du ikke ha fått det med deg, så ble Intel Extreme Masters Katowice vviket nylig, og i en rekke kategorier er det nå funnet vinnere. Eksempelvis var det Gambit Esports som tok kronen i CS:GO, men hva med Starcraft II?

Som det fremgår på IEMs offisielle Twitter så er det også her funnet en offisiell vinner, og det endte med å være Riccardo "Reynor" Romiti som tok sieren og $65,400 i premiepenger.

Han beseiret Joo "Zest" Sung-wook 4-2 i finalen. Det betyr også at Reynor er den første ikke-koreaneren som vinner Starcraft II ved IEM Katowice noensinne.

Starcraft II: Wings of Liberty
Photo: Intel Extreme Masters

Relaterte tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Kamp Jensen

Blizzard gjør opp for 12 års ventetid idet Zerg, Protoss og Terran for tredje gang er forente, i det som virkelig kan betegnes som en storvekter i strategisjangeren. Her er anmeldelsen...Loading next content