Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Rico får kvinnelige problemer i Just Cause 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause-spillene er i hovedsak kjente for imponerende eksplosjoner og fysikk, men det er alltid en grunn til at Rico ødelegger alle disse tingene også. I Just Cause 4 heter hun Gabriela Morales.

Lederen av gruppen Black Hand har en bakgrunn som ligner ganske mye på Rico, så Avalanche Studios sier at de vil utforske disse likhetene i historien. Traileren vi har fått sammen med denne annonseringen gjør det uansett ganske klart at det ikke bare blir fredfulle forhandlinger mellom de to, for Black Hand har også en rekke unike våpen de kan bruke i kampen mot deg.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content