Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rift

Rift blir gratisspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har derfor konvertert til free-to-play-modellen, og det siste spillet som føyer seg i rekken er Trion Worlds-spillet Rift.

Etter omlag to år i drift har nemlig utviklerne besluttet å endre strukturen i spillet, slik at man ikke lenger trenger å betale inngangspenger for å bli med på moroa:

- Den 12. juni, samtidig med 2.3: Empyreal Assault-oppdateringen, blir Rift et free-to-play-spill. Alle dungeons, alle raid-oppdrag, alle nivåer. Hele verden vil være åpen for spillere, både nye og gamle, uten begrensninger ved inngangen, skriver utviklerne.

Du kan lese mer om den nye ordningen, samt om hvilke fordeler eksisterende spillere mottar, på spillets offisielle nettportal.

Rift

Relaterte tekster

3
Rift blir gratisspill

Rift blir gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har...

1
Førsteinntrykk: Rift

Førsteinntrykk: Rift

ARTIKKEL. Skrevet av Kim Visnes

Et nettrollespill med potensial til å kapre mang en sliten World of Warcraft-spiller. Kim Visnes deler inntrykkene sine.Loading next content