Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot er klare for en League of Legends World Cup

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Verdensmesterskap i esports er ikke akkurat uvanlige i disse dager, men det er få som tør å satse like mye på det som Blizzard med Overwatch. Nå kan dog "hero shooter"-en kanskje få konkurranse.

ESPNs Tyler 'FionnOnFire' Erzberger avslører nemlig på Twitter at han har snakket med Riot om å ha verdensmesterskap for League of Legends, og de skal ha sagt at det bare er et spørsmål om når og ikke om det blir.

"They want to do it and do it right, but it'll take time (possibly years) for them to do it. They know the players have a full schedule and want to make it something worth playing in."

Slik som Riot satser i disse dager trenger vi nok ikke å vente så altfor lenge her, så her er det bare å finpusse ferdighetene sine fremover om du drømmer å bli en verdensmester.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content