Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games endrer reguleringer på LoL esport-trøyer

Sponsorer kan nå være mer fremtredende på trøyene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends-utvikler Riot Games er ikke fremmed for å endre på spillets esportregler i ny og ne, og nylig kunngjorde de et par nye justeringer, hvorav en av dem gjelder trøyer og hvor sponsorer kan vises på disse trøyene.

Nye trøye-regulasjoner har nemlig blitt satt ut i livet nå i begynnelsen av EU League of Legend Championship Series Summer Split. Før var området foran på trøyene reservert for lag-logoer, for å forsikre at det er laget som får mest eksponering, men Riot har i ettertid fått utført markedsanalyser om logoplassering og sponsorsynlighet, samt snakket med flere lag om regelen.

Som et resultat av dette kan sponsorer nå vises frem mer prominent, og "it's our hope that this change will provide teams with substantial and lucrative new revenue opportunities, and help them, as well as the League, on our road towards sustainability."

Legger du merke til hva spillerne har på trøyene sine?

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content