Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games har utvidet samarbeidet med Mastercard

Det globale League of Legends esports-partnerskapet fortsetter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games og Mastercard har kunngjort at de to vil fortsette å jobbe sammen i den konkurrerende League of Legends-scenen fremover. Som nevnt i en tweet fra sistnevnte, vil Mastercard fortsette som den offisielle sponsoren av verdensmesterskapet, Mid-Season Invitational og All-Star-turneringen, og vil nå også være sponsor for hvert arrangements åpningsseremoni.

"Vi er glade for å kunngjøre en forlengelse av vårt globale partnerskap med @lolesports

I tillegg til @Riotgames ser vi frem til å fortsette å forbedre e-sportopplevelsen og bringe fansen nærmere e-sporten de elsker.

Som tilfellet er med mange av sponsorene knyttet til konkurrerende League of Legends, vil Mastercard også bli omtalt i spillet via logoplasseringer, så vel som logoen som dukker opp på offisielle varer også.

Ser vi på Worlds 2022, fortsetter turneringen for øyeblikket med gruppespillet, med den hensikt at det fremste arrangementet skal avsluttes i begynnelsen av november.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content