Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot kunngjør endringer i League of Legends' Nordamerikanske Challengers League

Ligaen vil fortsette å bli støttet, men LCS-lag vil ikke lenger være pålagt å stille et lag i den.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har stått overfor alle slags problemer med å vokse og støtte konkurransedyktige League of Legends i Nord-Amerika. League of Legends Championship Series (LCS) har alltid blitt endret og oppdatert som følge av synkende seertall, og dette gjelder også talentutviklingsligaen til North American Challengers League (NACL).

Som nevnt i et nytt blogginnlegg, kommer flere endringer til sistnevnte, ettersom LCS-lag nå ikke vil være pålagt å stille et NACL-lag. Dette betyr ikke at NACL vil miste støtte, ettersom Riot har bekreftet at de tar ytterligere skritt for å forbedre grasrotsamfunnet.

Disse endringene vil omfatte et skikkelig opprykk / nedrykkssystem som påvirker alle lag fremover, bedre og mer stabile servere, ytterligere kringkastingsintegrasjoner, tverrregionale konkurranser som bringer EMEA og APAC sammen med NA og mer. LCS-importreglene blir imidlertid ikke justert, noe som betyr at NACL fortsatt vil være et flott sted å speide talent for fremtidige LCS-stjerner.

Alt dette vil tre i kraft sommeren 2023 og utover.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content