Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot øker ikke alderskravet for å konkurrere i LEC

Den forrige informasjonen var relatert til en gammel versjon av en artikkel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært litt storm i LEC i det siste, da Riot Games ble antatt å ha økt alderskravet for å konkurrere i European League of Legends-scenen. Dette kom i et blogginnlegg fra utvikleren, noe som fikk det til å virke enda mer legitimt og ekte, men det er nå bekreftet av Maximilian Peter Schmidt, direktør for LoL EMEA esports, at dette ikke vil være tilfelle ... i hvert fall i 2023.

Som nevnt over Twitter, sier Schmidt: "Hei alle sammen, Zilean publiserte en gammel versjon av denne artikkelen dessverre. Alderskravet for 2023-sesongen forblir på 17 år. Vi ønsker å få artikkelen oppdatert. Beklager uhellet!

Dette betyr ikke at LEC ikke vil øke sitt minimumsalderskrav i fremtiden, men som en oppfølgingstweet fra Schmidt legger til: "Vi har vurdert muligheten til å heve alderskravet da vi ikke hadde mindreårige spillere nylig, det låser opp potensielle fremtidige sponsorater, og vi tror sterkt på våre ERLs & EM som grunnlaget for vårt økosystem, men har bestemt seg for det foreløpig.»

Tror du å heve den nødvendige alderen vil være gunstig for LEC eller ikke?

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content