Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Rocket League Championship Series 2024 Major 2 arrangeres i London i juni.

på Copper Box Arena i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pysonix har kunngjort at konkurransedyktige Rocket League kommer tilbake til Storbritannia for Rocket League Championship Series' andre Major i 2024-sesongen. Arrangementet, som er planlagt i juni, vil se de beste lagene i verden innta Copper Box Arena på Queen Elizabeth Olympic Park for å konkurrere om sesongens andre trofé og en del av premiepotten på 255 000 dollar.

RLCS Major 2 arrangeres mellom 20. og 23. juni, men spilles kun foran et livepublikum mellom 22. og 23. juni. Arrangementet støttes av Live Nation, som vil hjelpe til med å arrangere arrangementet i London og sørge for at det hele går knirkefritt.

"Copper Box Arena har etablert seg som Storbritannias hjemsted for e-sport, og det er passende at vi innleder vårt nye 10-årige partnerskap med London Legacy Development Corporation (LLDC) i Queen Elizabeth Olympic Park med å ønske Rocket League velkommen tilbake", sier Stuart Hutchinson, daglig leder ved Copper Box Arena. "Dette arrangementet markerer begynnelsen på en rekke spennende kunngjøringer i forbindelse med neste fase av utviklingen av denne populære og vellykkede arenaen. Vi ser frem til å komme med flere kunngjøringer i løpet av de kommende ukene."

Billetter til arrangementet legges ut for salg allerede senere denne uken, fra 29. mars.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content