Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Rockstar Vancouver legges ned

Blir en del av Toronto-avdelingen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Moderselskap Take-Two Interactive har nå bekreftet at Rockstar Vancouver, studioet bak Max Payne 3, skal stenges.

Årsaken er imidlertid ikke dårlig mottagelse eller lave salgstall for Max Payne 3, da disse tvert imot har vært fremragende. Grunnen er heller en sammenslåing av Vancouver-avdelingen og Toronto-avdelingen.

Samtidig skal staben økes i Toronto. Ved siden av de 35 ansatte som blir med over fra Vancouver har nemlig 50 nye stillinger bli utlyst for kontorene i Oakville, Ontario:

- Ved å utvide Rockstar Toronto og samle alle våre talentfulle canadiske utviklere på ett sted, kan vi enda mer effektivt fortsette arbeidet for å skape de verdensledende underholdningsopplevelsene Rockstar Games er kjent for. Vi tror et samlet canadisk team vil gi oss et kreativt løft for våre kommende prosjekter, kommenterer Rockstar Jennifer Kolbe.

Lanseringsplanene for DLC-pakkene til Max Payne 3 blir etter hva Gamereactor er kjent med ikke påvirket.

Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....Loading next content