Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Røff start for Philadelphia Fusion i Overwatch League

Boosting- og logistikkproblemer har dukket opp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Philadelphia Fusion er ett av lagene som deltar i neste års ambisiøse Overwatch-liga, men før ligaen i det hele tatt har startet har laget støtt på en rekke problemer. Det første problemet som dukket opp var at en av spillerne, SuMin 'SADO' Kim, ble tvunget til å beklage offentlig etter å ha blitt tatt i in-game boosting.

I en melding på nettsiden deres, beklager SADO for boostinga, som er i strid med Blizzards EULA.

"I am a hard worker, I am a loyal teammate, and I am a competitor,"skriver han. "I hope that when I come to America I can show you who I really am, and maybe you can resolve your doubts about me before the season is over. I owe so much to the Fusion for giving me a second chance, and I want to start competing for them as soon as possible."

Han har i tillegg fått et forbud mot å spille Overwatch, og kan ikke konkurrere igjen før i mai.

Men det er ikke alt! Fusion kunngjorde nemlig via Twitter at på grunn av logistikkproblemer kommer ikke laget til å delta i preseason-kamper denne uka, men de insisterer på at de "remain on track, as our players and coaches from 10 nations continue to scrimmage and work hard."

Tror du Fusion greier å få sakene på stell innen januar?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content