Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Roller Champions

Roller Champions slippes plutselig neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft valgte å fjerne en rekke spill helt fra radaren etter den røffe lanseringen til Ghost Recon: Breakpoint. Roller Champions var ett av disse, så det var ganske overraskende da studioet plutselig fortalte at spillet var ferdigutviklet for en måned siden selv om vi fortsatt ikke visste lanseringsdatoen. Dagens annonsering kom like plutselig.

Det helsprø rulleskøytespillet vil slippes på PC, PlayStation og Xbox den 25. mai, og siden den har gått en stund siden vi hørte og så noe fra Roller Champions har Ubisoft også gitt oss en gameplaytrailer som oppsummerer det meste du må vite. I tillegg har vi fått en mer filmatisk trailer som fremhever tonen til spillet.

Når det gjelder utgavene til Switch, Stadia og mobiler vil disse komme "senere i år".

HQ
HQ
Roller Champions

Relaterte tekster

0
Roller ChampionsScore

Roller Champions

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Tre år etter kunngjøringen er Ubisoft endelig klare, og heldigvis er Roller Champions for det meste gøy.Loading next content