Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
RTL Ski Jumping 2006

RTL Ski Jumping 2006

Repetisjonshopping fra RTL. Dette er verken fugl eller fisk - skihopping som ikke når lengre enn halvveis ned bakken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

RTL sin skihoppserie er nok en gang tilbake i bakken. Jeg hadde svært få forventinger til denne utgivelsen, men likevel ble jeg skuffet. Det har ikke skjedd mye det siste året, og det er vanskelig å kunne anbefale dette spillet om du skulle ha noen av de andre versjonene fra før. Målet er det samme, veien dit er uforandret og ikke minst er holdbarheten kort. Det er synd, fordi skihopp kan helt fint fungere på konsoll selv om du i virkeligheten ikke er særlig interessert i denne spesielle vintersporten.

HQ

Karrieremodusen, hovedmodusen, består i og for seg av akkurat det samme som vi har sett før, du har valget mellom en individuell del og en lagdel. De to forklarer seg i utgangspunktet selv, men bare så det er klart: i den individuelle delen starter du fra scratch som en ung juniorløper på vei mot toppen. Både evner og utstyr er på et forholdsvis lavt stadium. Du har heldigvis muligheten til å ansette en trener som kan hjelpe deg opp på et høyere prestasjonsnivå. Skulle du han noen penger igjen i det akk så skakkjørte økonomiske budsjettet kan det være lurt få hjelp av en "Master Waxer" som kan gi deg ekstra god fart på skiene - det meste fungerer altså på samme måte som i 2005 utgaven. Hva med å gi oss noen nye utfordringer?

Etter en rekke forholdsvis like konkurranser avanserer du opp et vanskelighetsnivå. Jeg har problemer med å se hvordan det går an å fullføre mer enn fire sesonger med spenningen i behold. Fire var nok i fjor, i år holdt det med tre besøk i bakkene rundt om i Europa.

I lagdelen av spillet inntar du rollen som landslagstrener for din respektive nasjon. I alt kontrollerer du utviklingen til fire hoppere, og du har valget mellom å styre dem selv eller la datamaskinen ta ansvar i rennene. Dette har potensiale til å være spennende, men faller litt igjennom da de ikke følger de reglene som brukes i den offisielle verdenscupen.

Grafisk er Ski Jumping 2006 på høyde med det vi kan forvente og 49 Games har fanget essensen i skihoppingen ved å ta med både omgivelsene og publikum. Naturen og værforholdene er varierende, og det er også mulig å kjenne igjen de individuelle hoppbakkene om du har litt peiling hvordan de ser ut i virkeligheten.

Dette er en annonse:

Lydmessig er det mest treffende ordet stagnering. Lydeffektene under hoppet i seg selv er godkjent, mens låtvalget under menyene er langt under pari. I fjorårets utgave stiftet vi bekjentskap med kommentatorene Jim Flight og Tom "Snow-Eagle" Britain. De har ikke fått fornyet tillitt - ikke veldig overraskende. Men selv med nye kommentatorer svikter manusarbeidet helt, og det er tidvis frustrerende å høre på hva de klarer å lire av seg.

Dette handler i bunn og grunn om skihopping, og på gameplayfronten lander 49games med godkjente stilpoeng. For å gjøre det bra i bakken må du gjennom fire faser. Først må du ha den riktige sittestilling, deretter skal satsen sitte som den skal. Når du så kommer opp i lufta må du raskt ut i den sagnomsuste v-stillingen, mens du svever nedover må du stabilisere hopperen etter vindforholdene. Til slutt skal hoppet avsluttes med et telemarknedslag. Det hele er litt vrient i starten, men etter hvert sitter hvert hopp som støpt. Dette er egentlig litt av problemet, det ender opp i ren rutinehopping og da forsvinner litt av sjarmen.

RTL Ski Jumping 2006 er et spill for hoppentusiaster som ikke har noe tideligere bekjentskap med spillserien. Men skulle du først sette utfor bakken å ta noen prøvehopp, gjør ditt beste for å nå g-punktet, nei, unnskyld, jeg mener selvfølgelig k-punktet. Det blir ikke mer moro enn det en lager selv...

RTL Ski Jumping 2006
Dette er en annonse:
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
RTL Ski Jumping 2006
05 Gamereactor Norge
5 / 10
+
Godkjent grafikk og flerspillmuligheter.
-
Sett det før...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
RTL Ski Jumping 2006Score

RTL Ski Jumping 2006

ANMELDELSE. Skrevet av David Skovly

Repetisjonshopping fra RTL. Dette er verken fugl eller fisk - skihopping som ikke når lengre enn halvveis ned bakken.Loading next content