Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Runde 5 i den tredje sesongen av vår CS:GO-turnering er i full sving

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi skrev tidligere denne uken så er den femte runden i vår gigantiske CS:GO-turnering i full sving, og som kjent består hver runde av én avgjørende runde for hvert lag.

Hvis ditt lag ikke allerede har gjort det, så er det på tide å ta kontakt med deres utpekte motstander og avtale en kamp. Du kan se hvem ditt lag skal opp mot, samt hvordan stillingen ser ut på vår turneringsside. Den femte runden varer frem til den 10. november.

Og hva er det nå lagene konkurrerer om? Ja, det er en premiepulje på hele 28.500 kroner, og det er også noen HP Omen 800-headsets noen av dem som kommer tett på.

Selv om visse lag i divisjonene allerede nå har vist seg å være ganske leveringsdyktige, så er det fortsatt åpent.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content